Poelhuissportkleding steekt ‘Univé team’ in het nieuw

GROENLO – Om tijdens de Land- en tuinbouwbeurs goed en correct herkenbaar te zijn steekt Univé Oost haar medewerkers in het nieuw. Tijdens de beurs hebben de Univé medewerkers een overhemd aan van Poelhuissportkleding uit Groenlo. “De keuze voor het leveren van deze witte overhemden was snel gemaakt. De eigenaar (Arne Poelhuis) van Poelhuissportkleding is een klant bij ons”, vertelde Stephanie Brandt, Marketing adviseur bij Univé Oost.

Arne heeft woensdagmorgen de overhemden persoonlijk overhandigd aan Stephanie. “Ik ben wel heel erg trots dat zo’n bedrijf als Univé klant is bij Poelhuissportkleding”, vertelde Arne Poelhuis.

Poelhuissportkleding is sinds 2010 actief met het leveren en bedrukken van sportkleding. De kleding wordt goedkoop ingekocht via een groothandel in Duitsland. “Sinds midden vorig jaar heb ik mijn baan als kraanmachinist opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Het werd te druk om het allemaal in de avonduren klaar te krijgen”, aldus Arne.

“Ik lever nu allerlei soorten textiel, van T-shirts, polo’s, bloezen, kinder- en babykleren en sinds dit jaren ook alle bekende merken in bedrijfskleding”, vervolgde hij.

Poelhuissportkleding heeft inmiddels meerdere grote bedrijven in zijn klantenbestand waaraan hij de bedrijfskleding levert. “De kleding kan worden bedrukt met flexfolie maar een logo kan er ook op geborduurd worden”, aldus Arne.

Sinds korte tijd kan Poelhuissportkleding ook (reclame)borden, auto’s, machines en bedrijfspanden voorzien van teksten. “Zo kunnen we een compleet plaatje aan reclame leveren voor een bedrijf. Tevens leveren wij relatiegeschenken, sportbekers en medailles. Dit alles voor een leuke prijs”, vertelde Poelhuis, terwijl hij ook nog even de slogan ‘Poelhuissportkleding indrukwekkend goed’ liet horen.

Voor meer informatie:
www.poelhuissportkleding.nl
Facebook poelhuissportkleding
email: info@poelhuissportkleding.nl of 06-24199388