Primeurboek ‘Huilende Paarden’ gevierd.


Bericht is aangepast

GROENLO – Afgelopen zaterdag 10 november is het boek ‘Huilende Paarden’ officieel uitgekomen. Het boek is geschreven door Rianne Emaus, geboren en getogen en Groenlo. Zij schreef het boek onder pseudoniem Julie-Anne.

De uitgifte van het boek vond zaterdag plaats in het ‘Het Belegh van Grol’ waarbij een presentatie met levensvraagstukken duidelijk aan bod kwamen. De schrijfster beschreef dat met diepgang en ook met een vleugje humor.

Het eerste gedeelte is autobiografisch, het tweede gedeelte is gebaseerd op onderzoeken en feiten, het derde en tevens laatste deel is geromantiseerd ondanks dat het nog steeds veel feiten bevat. “Het boek bevat veel thema’s om te ‘overdenken’ zoals suïcide of de tocht naar zichzelf”, zegt de schrijfster. “Ikzelf zou het als lezer twee keer willen lezen. Er zitten namelijk meerdere lagen in de beschreven materie en dat geeft te over denken. Mijn studie Theologie heeft daarin duidelijk zijn sporen achtergelaten. Daar werd niets aan het toeval overgelaten en alles opnieuw overdacht en dat geeft kracht aan de materie”, vertelde ze

De trailer, oftewel een stukje film, voor het boek is in de maak en zal in samenwerking met Dennis Schurink (Horse Service in Groenlo) en Sanne Koeslag tot stand komen.

Al met al was het een geslaagde avond waarin sfeer en openheid, hand in hand gingen. Het boek is voor 19.99 euro te koop bij Boekhandel Wiegerink in Groenlo, bij Boekhandel Kramer te Winterswijk en via huilendepaarden@gmail.com