Regiobank officieel geopend in Groenlo

GROENLO – Terwijl de nieuwe Regiobank Groenlo al enkele dagen haar deuren had geopend is vrijdagavond 4 november 2016 door Dave klein Gunnewiek en Hans van der Bor, algemeen directeur van de Regiobank het lint voor de officiele opening doorgeknipt. De Regiobank is gevestigd op de hoek Nieuwestraat/Notenboomstraat. De bank wordt gerund door Dave klein Gunnewiek en hij krijgt daarbij ondersteuning van onder andere Suzan Jurjus.

“Wij zijn er trots op de naam ‘Regiobank’ uit te mogen dragen. Een bank die ouderwets, maar dan wel op een positieve manier, omgaat met klanten en dit combineert met allerlei moderne communicatie middelen”, vertelt Rik Steentjes, directeur van Steentjes Makelaardij, hypotheken, verzekeringen en Regiobank aan de belangstellenden net voor de officiële opening.

“Terwijl ik Groenlo binnen reed zag ik nog voor mij de oude Grolschbrouwerij. Ik kan mij de beugelflessen nog herinneren en ‘vakmanschap is meesterschap’. Dat idee heb ik ook bij de Regiobank. Ouderwets met moderne middelen”, vertelt Hans van de Bor.

Met de komst van de Regiobank heeft Groenlo weer een bank in het centrum van de stad.