Repair Café neemt deel aan Kerstmarkt 2015

GROENLO – Onlangs heeft “Repair Café” Groenlo haar 1-jarig bestaan gevierd met een lunch voor alle vrijwilligers en aanjagers van BS22. “Wij zijn zeer content met de vele reparaties die we tot nu toe succesvol hebben kunnen uitvoeren. Ook is de diversiteit in aangeboden apparaten of kleding verrassend. “Weggooien mooi niet!” is onze slogan”, laat Repair café weten.

Tijdens de Grolse Kerstmarkt op zaterdag 12 december a.s. staat het Repair Café buiten èn binnen bij BS22 in de Beltrumsestraat. “Buiten in een stand om donateurs en vrijwilligers te werven voor het “Repair Café”, want zonder steun van donateurs en medewerking van vrijwilligers kunnen wij ons werk niet doen. Draagt u het Grolse Repair Café een warm hart toe, word dan donateur, en ontvang een gratis reparatie in het Grolse Repair Café. En een passend geschenk. Donateur worden kan al vanaf € 10,-“.

Binnen bij BS22 kunt u een kijkje nemen en/of een reparatie aanbieden. Speciale gast tijdens de Kerstmarkt is mevrouw Gerda Boswinkel.

Zij is boekrestaurateur; een vakkundig ambacht en zeker interessant om te zien hoe een boek wordt ingebonden en/of gerepareerd.

De textiel-afdeling recyclet die dag uw oude trui tot muts of sjaal mèt beenwarmers. Fietsen worden gerepareerd; ook met elektrische apparaten, meubels, kleding, platenspelers Senseo-apparaten kunt u bij ons terecht. Voor ons is elke reparatie een welkome uitdaging!

De zitting van a.s. zaterdagmorgen bij De Bron vervalt; kom die dag met uw reparatie tijdens de Kerstmarkt bij BS22 tussen 14 en 20 uur.

Graag tot ziens MÉT oude trui, beschadigde boeken, en andere te repareren dingen.

Repair Café Groenlo wenst u allen een gezellige Kerstmarkt en Kerst, en een milieu-bewust 2016!