Ruime zege dames 2 HV Grol

GROENLO – Zondag 13 maart speelden de dames van het tweede van de HV Grol tegen de dames van Reflex uit Varsseveld. Grol kwam niet goed uit de startblokken en Reflex kreeg de kans de wedstrijd te openen. Ook hadden de dames de nodige moeite met de draaibewegingen van de cirkelspeelster van Reflex. Hierdoor vielen er enkele mooie doelpunten aan de kant van Reflex. Gelukkig bleef de schade beperkt en ging de wedstrijd gelijk op tot een score van 6-6.

Vanaf dit punt kantelde de wedstrijd en begon de locomotief van Grol op stoom te komen. Door het tempo er goed in te houden wisten de dames van Grol diverse keren op fabuleuze wijze de keepster van Reflex te passeren. Grol-keepster Pascalle Zemann stond ook een lekkere pot te keepen. Ze gooide een aantal mooie break-outs aan en wist maar liefst vijf 7-meters te stoppen. Mede hierdoor wist Grol de score uit te bouwen tot 28-12. Een ruime zege. De punten bleven in Groenlo.

Volgende week zaterdagavond speelt dames 2 thuis in Sporthal Den Elshof tegen de dames van Minerva. Dit beloofd een pittige pot te worden.