Spaar bij Albert Heijn Groenlo voor een 2e gratis driegangenmenu

GROENLO – Vanaf maandag 6 juli kan er bij Albert Heijn Wallerbosch gespaard worden voor een 2e gratis driegangenmenu. Klanten ontvangen bij iedere 10 euro aan boodschappen een zegel en bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Met deze spaarkaart kunnen klanten genieten van een lekker etentje bij één van de deelnemende restaurants in de buurt of in de rest van Nederland.

De keuze van Bas Wallerbosch
Albert Heijn vindt het leuk om mee te doen aan deze actie omdat het een leuke manier is om klanten kennis te laten maken met restaurants in de Achterhoek. In Winterswijk zit wat supermarktmanager Bas Wallerbosch van Albert Heijn Groenlo betreft een restaurant dat zeker de moeite waard is: ‘Ik ga zelf heel graag naar restaurant de Strandlodge omdat ze daar lekker eten serveren in een bijzondere atmosfeer. Ik kan het iedereen aanraden om er ook eens een hapje te gaan eten. Deze actie biedt daarvoor een mooie gelegenheid.’ In de winkel kunnen klanten de komende weken alvast wat van de sfeer komen proeven.

Vanaf 6 juli kunnen klanten bij Albert Heijn gedurende 7 weken bij alle Albert Heijn-winkels sparen voor een 2e gratis driegangenmenu. De spaarkaarten kunnen bij meer dan 1.500 restaurants ingeleverd worden tot en met 31 januari 2016, in Nederland en België. Op de actiesite www.ahrestaurantactie.nl is de volledige lijst van deelnemende restaurants terug te vinden.