Sponsorloop voor goed doel


GROENLO – Op zondag 2 oktober zal de jaarlijkse Sponsorloop plaats vinden op de Maliebaan in Groenlo bij de muziekkoepel. De duur van de sponsorloop is aangepast van 45 minuten naar 30 minuten. Ook het tijdstip van de sponsorloop is veranderd: 2,5 km voor groep 7 en 8 is om 12.30 uur. En de Sponsorloop zelf voor groep 0 t/m 6 om 13.15 uur. Voorafgaand aan dit leuke evenement is de Kaak Kanonsloop.

Van 5 basisscholen uit Groenlo lopen de kinderen van groep 1 t/m 8 mee om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar zal dat zijn voor Stichting Prikkelz uit Groenlo. Stichting Prikkelz bestaat uit enthousiaste en betrokken vrijwilligers met passie voor kunst, cultuur, sport en beweging. Prikkelz geeft kinderen in Groenlo en omgeving in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar de gelegenheid om kennis te maken met een gevarieerd kunst-, cultuur- en avontuuraanbod.
Maar ook voor de basisscholen zelf zal geld ingezameld worden voor een nuttige bestemming binnen de school.

Dus kom de kinderen op zondag 2 oktober aanmoedigen bij de Muziekkoepel aan de Maliebaan in Groenlo. En nog minstens zo belangrijk, als ze bij u voor de deur staan (v.a. 21 september) sponsor ze dan goed zodat er weer mooie projecten gerealiseerd kunnen worden. Ook zal er die dag een koffiekraam aanwezig zijn voor een heerlijk kopje koffie met een plakje cake. Ook deze opbrengst is voor het goede doel. Dus tot zondag 2 oktober v.a. 12.30 uur bij de Muziekkoepel in Groenlo.

Foto: Marcel Houwer