Start kaartverkoop Nieuwjaarsbal

GROENLO – Met een uitverkochte lustrumeditie op zak, begint het Nieuwjaarsbal in Groenlo vaste prik te worden voor mensen die het nieuwe jaar feestelijk willen beginnen. Voor de 6e editie start de kaartverkoop op zaterdag 19 november om 10:00 uur precies.

Op vrijdag 18 november zullen de allereerste tickets worden uitgereikt aan de kersverse Prins en Adjudant der Knunnekes tijdens het Prinsenbal. Afgelopen jaar betekende dat nog een hilarische sigaar uit eigen doos voor Michaël Lammers, een van de organisatoren, die voor de rest van de organisatie geheim moest houden dat net hij Prins zou worden. Het is een mooie traditie dat na het ene bal, de kaartverkoop is van het andere bal.

Kaarten en munten zijn te koop via de website van het Nieuwjaarsbal http://www.nieuwjaarsbal.nl. Bezoekers die dat meteen zaterdag 19 november doen, profiteren van een feestelijke vroegboekkorting.

Sinds de eerste editie in 2011 staat het Nieuwjaarsbal voor een galafeest met bands, dj’s, acts en de onmisbare halve liters en bubbels. Het bal begint al om 19:00, zodat ook degenen die 2 januari weer moeten werken, nog volop kunnen meeproosten.

Meer informatie is te vinden op http://www.nieuwjaarsbal.nl