Start kaartverkoop toneelgroep D.O.E.K. Beltrum


BELTRUM – Wie krijgt dit jaar de kuisheidsprijs? Daar draait het om in het toneelstuk “Maagdenburcht”. Toneelgroep D.O.E.K. brengt het stuk dit jaar maar liefst zes keer voor het voetlicht onder leiding van regisseuse Marian Brockötter. De kaartverkoop voor de voorstellingen start aanstaande vrijdag 29 januari bij Café Dute in Beltrum.

Gezien het grote animo van de afgelopen jaren is ervoor gekozen om de voorstelling zes keer op te voeren bij zaal Dute in Beltrum. Er zijn kaarten á €6,- te koop voor de volgende speeldata: vrijdag 26 februari 20.00 uur, zaterdag 27 februari 20.00 uur, donderdag 3 maart 20.00 uur, zaterdag 5 maart 20.00 uur en zondag 6 maart 14.30 uur. Op maandag 29 februari om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO op het programma.

Maagdenburcht, een klucht in drie bedrijven, toont een waar spektakel. Lies Haagstra, die de verhouding tussen jongens en meisjes op het platteland veel te vrij vindt, heeft een comité opgericht. De kuisheidsvereniging moet uitmaken welk meisje zich dit jaar het best de jongens van het lijf gehouden heeft. De dorpsjeugd ziet het comité liever gaan dan komen. Ook de wethouder is het comité meer dan zat. Dit maakt het er voor Lies niet makkelijker op.

Meer informatie over toneelgroep D.O.E.K. en over het stuk Maagdenburcht is te vinden op de website www.toneelgroepdoek.nl. Ook is toneelgroep D.O.E.K. te volgen via twitter en facebook.