Steun onze actie voor het KWF via de Samenloop voor Hoop

GROENLO – Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni vindt er in Groenlo een 24 uurs wandelmarathon plaats voor de hele gemeente Oost Gelre. Deze zogenaamde ‘Samenloop voor Hoop’ is opgezet door lokale initiatiefnemers en wordt ondersteund door het KWF kankerbestrijding. Het doel is dat zoveel mogelijk deelnemers zich belangeloos inzetten door acties te bedenken om zoveel mogelijk geld op te halen ter bestrijding van de ziekte kanker.

Iedereen heeft op één of andere manier wel in zijn directe omgeving helaas te maken met deze vreselijke ziekte. Vriendengroep ‘Bieromanen’ (team 16) doen mee aan deze wandelmarathon en proberen naast alle uren wandelen ook acties op touw te zetten.

“We krijgen een fysieke plek in de wandelroute op 16 en 17 juni. Van daaruit gaan we ludieke acties houden voor bezoekers. Maar belangrijker; we organiseren samen met onze vrienden een loterij en hopen op die manier zoveel mogelijk loten te verkopen en zo onze bijdrage te kunnen leveren.
Elk gekocht lot betekent dus een win-kans in de loterij! Elke gedoneerde euro gaat naar het KWF. En we hebben ook nog eens leuke prijzen, maar daarover horen jullie later meer”, aldus de vriendengroep.

Steun dit doel. Een lot kost 5 euro.

“Deelname aan de loterij gaat automatisch wanneer je het bedrag overmaakt op bankrekeningnummer NL12 SNSB 0927 6206 42 t.n.v. R Oostendorp o.v.v. Samenloop voor Hoop + mailadres. Mocht je meer willen doneren, betekent dit natuurlijk ook meer winkansen in de loterij. Wij hopen op een geweldig bedrag. We hebben er zin in en gaan ervoor! Help je ons”?

Voor meer informatie kijk ook op: