Stichting Rondumdekarke opgericht.


GROENLO – Nadat er in september al een “try-out” heeft plaatsgevonden in de vorm van een 1e editie van de najaarstoer van Rondumdekarke, heeft de groep besloten om er een formele juridische status aan te hangen in de vorm van een stichting.

De formele handeling is op maandag 30 november 2015 verricht op het kantoor van Roerdink en Stevelink Notarissen te Groenlo. Mede door de positieve inbreng van notaris Edwin Roerdink en zijn medewerkers, is Rondumdekarke nu een officiële rechtsvorm in de hoedanigheid van een stichting.

“Met deze stap verwachten wij een mooi begin te hebben gemaakt voor de toekomst van onze te organiseren evenementen. Momenteel zijn we doende om naast de najaarstoer ook eventueel een winter editie te gaan organiseren. Over het hoe, wat en wanneer berichten wij binnenkort op onze website en via facebook. Blijf ons dus volgen!”, Aldus de nieuwe stichting.

Informatie
Rondumdekarke is een sportieve autotoertocht voor een team van 2 tot 4 personen in een standaard personenauto. Het is beslist geen snelheidswedstrijd en de ter plaatse geldende verkeersregels dienen nauwkeurig nageleefd te worden. Wel heeft Rondumdekarke een competitief element in zich. Het gaat in de eerste plaats echter vooral om veel gezelligheid met een leuke groep ondernemende mensen.

De route en de overnachtingplaatsen zijn van tevoren niet bekend bij de deelnemers. Door middel van coördinaten en andere aanwijzingen gaan de teams op pad om, als ze het goed doen, aan het eind van de dag in een leuk hotel aan te komen om daar gezamenlijk te gaan dineren en aansluitend de belevenissen van onderweg met elkaar te bespreken. (24 uurs etappes komen bij ons niet voor!)

Onderweg zal er tevens tijd worden vrijgemaakt voor een bezoek aan een historische, economische of culturele bezienswaardigheid. De toertocht zal zoveel mogelijk gaan over waanzinnig mooie routes.

Het dagelijksbestuur van de organisatie met notaris Roerdink