Straat versieren bij Prins en Adjudant

GROENLO – Twee weken voor het feest der feesten in het vijfde jaargetij werd de eerste buitenactiviteit gehouden voor de diverse onderdelen van Carnavals vereniging De Knunnekes.

Leden van het Corps Champêtre Groll zorgden deze middag ervoor dat de straatversierders van de Emmasingel (bewoners van uit de straat van adjudant Christof) en Beatrixstraat (bewoners uit de straat van de Prins Michaël I), een ‘goede bodem’ hadden om te versieren. Zij werden voorzien van een hapje en een drankje en de muzikale omlijsting kwam van ‘Windkracht 11’.

Ook voor KAPSTOK (Knunnekes Activiteiten Promotie Stichting Onder Knunnekesvlag) was deze dag een buitenactiviteit. Zij plaatsten de vlaggenmasten met daaraan de banieren in de voortuinen van de beide hoogheden. Voor het eerst zijn de vlaggenmasten ook voorzien van licht (Handig om in het donker de weg naar huis te vinden).

Tevens ontvingen de vrouwen van de hoogheden een bos bloemen van KAPSTOK en bood Kapstok symbolisch een 2-tal vaten bier aan voor het residentiefeest.