Tachtig teams bij Beach volleybal in Mariënvelde


MARIËNVELDE – De Mariënveldse volleybalvereniging Marvo ’76 gaat weer een sportief en gezellig weekeinde tegemoet. In totaal zullen 80 teams aantreden tijdens het 20e Beach volleybaltoernooi op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli.

We zijn erg blij dat we dit jaar alle categorieën weer kunnen aanbieden. Alleen de jeugd op zaterdag morgen kan helaas niet doorgaan ivm te weinig deelname.
Het beachvolleybal-toernooi blijft het jaarlijks terugkerende hoogtepunt voor Marvo’76. Niet alleen bezorgen deze toernooidagen ons veel plezier en gezelligheid, ook het organiseren op zich versterkt ons verenigingsgevoel. Vele Marvo-leden zijn immers in meer of mindere mate betrokken bij dit evenement. Het gehele evenement is vrij toegankelijk.

Deelnemers, supporters, sponsoren en overige belangstellenden zijn deze dagen van harte welkom op en rond het Kerkplein in Mariënvelde. Tussen onderstaande tijden worden er wedstrijden gespeeld:
• Vrijdag 15 Juli, 18.00-22.00u., 2×2
• Zaterdag 16 juli, 12:00-17:40u., Beach Cup (Nevobo-competitiespelers).
• Zondag 17 juli, 09:00-13:15u., dames / heren recreatief.
• Zondag 17 juli, 13:30-17:45u., mixed recreatief.

Zaterdag middag aansluitend op de Beach-Cup biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist). Tijdens de BBQ zal er live muziek worden verzorgd, na afloop van de BBQ volgt de beach party.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze web site www.marvo76.nl of op facebook www.facebook.com/marvobeach