Taske Akoestisch met LindArk

GROENLO – Zondag 1 november, de eerste Taste Akoestisch van het muziekseizoen 2015-2016 bij het gezellige muziekcafé in Groenlo. Lekke relaxed op de zondagmiddag, als het weekend ten einde loopt en we bijna weer aan onze werkweek beginnen, nog even genieten van het duo LindArk.

Mark en Linda, stonden al twee keer eerder met het Glazen Huis in Taste. Dit sprak zo enorm aan dat Roland en Marion niet anders konden dan ze een keer een hele zondagmiddag, tijdens Taste Akoestisch, terug te halen.
Mark is op 15-jarige leeftijd begonnen met gitaarspelen. De focus lag vooral op de vette riffs van Brian May en Eddie van Halen. In de band Stormbringer (o.a. Van Halen, Queen, Beatles, The Who covers) leerde hij Linda kennen. Na het stoppen van deze band is hij zich gaan concentreren op akoestisch spelen en tokkelwerk. Linda’s interesse in het zingen gaat verder terug dan ze zich kan herinneren en met muziek bezig zijn is haar met de paplepel ingegoten. Op haar 16e trad ze voor het eerst op tijdens jam-avonden in Waalwijk. Al vlug daarna kwam het eerste bandje in zicht wat uiteindelijke leidde naar Stormbringer. Samen met Mark is ze daarna akoestisch verder gegaan en, om het geluid van het duo compleet te maken, basgitaar gaan leren spelen.

Naast eigen werk wat volop in ontwikkeling is, speelt Lindark voornamelijk covers van nummers die menigeen wel kent, maar niet de meest voor de hand liggende keuzes zijn, zeker niet voor een semi-akoestisch duo.
Voorbij komen covers uit de jaren 60 en 70, denk aan The Beatles, Queen, Eric Clapton etc, dus blues en rock afgewisseld met eigen werk. Kom vooral genieten, LindArk zorgt voor de muziek, Taste zorgt voor een hapje!

Aanvang: 17:30
Entree: Iedereen staat weer op de gastenlijst