Thema-avond energietransitie


GROENLO – Woensdagavond 29 april wordt er bij BS22 een openbare thema-avond georganiseerd over energietransitie. Groenlose burgers, ondernemers en bestuurders gaan met elkaar in discussie en wisselen kennis uit over (nieuwe) vormen van alternatieve energiebronnen waarmee we ook in Groenlo een verdere bijdrage kunnen leveren aan de noodzakelijke overschakeling van fossiele naar hernieuwbare energiebronnen.

Ambtenaar Marcel Reintjes van de Gemeente Oost Gelre zal op die avond tevens een overzicht geven van de gemeentelijke duurzaamheidsprojecten en de stappen die er nog nodig zijn in de gemeente Oost Gelre om de komende decennia te voldoen aan de landelijke en regionale klimaatdoelstellingen.

Verder zijn vertegenwoordigers van o.a Solar Sell, Van der Heijden architecten, Tenten Solar, AGEM en Verduursaam aanwezig. Zij gaan in op o.a. de kansen die er voor ondernemers en burgers liggen op het gebied van duurzame energie. En de ervaringen die zij hebben opgedaan met energiebesparing, solar, biogas en windenergieprojecten.

Iedereen is van harte welkom, wel dient u zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar pwallerbos@gmail.com .

Datum: Woensdag 29 april 20.00 uur
Waar: BS22 (Beltrumsestraat 22, Groenlo)