Uitgaansavond 45+ alleenstaanden in Brasserie 1888

GROENLO – Zaterdagavond 18 juni 2016 organiseert datingbureau Dating Oost een gezellige uitgaansavond in huiskamersfeer voor oudere singles (±45-67jr) in Brasserie 1888 aan de Beltrumsestraat 7.

Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost: “Als alleenstaande is het erg moeilijk een leuke activiteit te bezoeken zonder de verplichting tot daten of een lidmaatschap van een organisatie. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau, gericht op de 50-plusser uit Oost-Nederland. Onze cafe’s voor singles zijn voor iedere alleenstaande vrij te bezoeken, zonder aanmelden of lidmaatschapsverplichting. Deze activiteit zijn mijn man en ik uit puur enthousiasme gestart, omdat we merkten dat oudere alleenstaanden bijna nergens terecht konden voor een ‘gewoon’, gezellig avondje uit. In het westen wordt wel meer georganiseerd. Jaren geleden waren er wel veel dansavonden, ook in de buurt, daar kwamen ook weer veel stelletjes op af. Onze singlescafe’s zijn écht voor alleenstaanden, zonder dansen. Wij ontvangen de mensen direct bij de ingang met een persoonlijk welkom. Dit neemt een beetje de spanning weg.”

Brasserie 1888 wordt gerund door Angelique en Erwin Goossen. Het is een gezellige, sfeervolle ruimte in een karakteristiek pand, aan de rand van het centrum, met een eigen privé terras aan de achterkant van het pand. Fijn bij zwoele avonden.

Wat kunnen de alleenstaanden verwachten?
“Gewoon een gezellige avond, zonder keiharde muziek”, legt Angelique Goossen van Brasserie 1888 uit. “Onze ervaring is dat mensen echt alleen komen. Men legt dan sneller contact. Er hangt altijd een ontspannen sfeer. Iedereen praat met elkaar, legt nieuwe contacten, er worden nieuwe vriendschappen gesloten en natuurlijk ontstaan er relaties. Maar dat is niet de insteek van Dating Oost. Het doel is de singles uit de omgeving gewoon een gezellig avondje uit te bezorgen met een hapje en een drankje, zonder verwachtingen.”

Vooraf aanmelden is niet nodig. Nette kleding vereist. Zaterdag 18 juni 2016, vanaf 20.30 uur. Info 0546-492899 of  www.DatingOost.nl. Entree 12,50 euro, incl. koffie en hapjes.

Links Getty Schepers (Dating Oost) organiseert samen met Angelique Goossen van Brasserie 1888 (Groenlo) een singlescafe voor oudere singles. Foto: PR
Links Getty Schepers (Dating Oost) organiseert samen met Angelique Goossen van Brasserie 1888 (Groenlo) een singlescafe voor oudere singles. Foto: PR