Uitgaansavond 45+ alleenstaanden

GROENLO – Zaterdagavond 6 februari 2016 organiseert relatiebureau DatingOost een gezellige uitgaansavond in huiskamersfeer voor de oudere singles (±45-67jr.) in Brasserie 1888 aan de Beltrumsestraat 7.

Getty Schepers, consulente en eigenaresse van DatingOost: “Al 11 jaar organiseren wij deze singlesavonden, een groot succes. Zaterdag zijn we wederom in Groenlo, in Brasserie 1888 van Angelique en Erwin Goossen. Het is een gezellige warme ruimte in een karakteristieke pand, aan de rand van het centrum. Angelique en haar echtgenoot Erwin zorgen ervoor dat de ruimte er perfect uitziet, kaarsjes aan, een lekker wijntje, een hapje…  Beide zijn enthousiast dat wij hun brasserie aandoen met een singlesavond.  We sluiten de buitenkant wel af met gordijnen. Singles houden wel van hun privacy.”

Wat kunnen de alleenstaanden verwachten? “Gewoon een gezellige avond, het is géén dating- of dansavond maar een singlescafé , een avond zonder keiharde muziek, in een gezellige sfeervolle ambiance. Men kan gerust alleen komen, een ieder wordt persoonlijk verwelkomd bij de entree. Niemand voelt zich alleen; daar zorgen wij van DatingOost voor. De sfeer is altijd bijzonder ontspannen. Vooraf zijn de mensen natuurlijk wel gespannen, maar zo gauw ze binnen zijn is dat weg. Men praat met elkaar en legt nieuwe contacten, er worden nieuwe vriendschappen gesloten en natuurlijk ontstaan er relaties. Maar dat is niet onze insteek. Wij willen de singles uit de omgeving gewoon een gezellige avondje uit bezorgen.” Vooraf aanmelden is niet nodig. Nette kleding vereist, dresscode heren: overhemd.

Doelgroep is vanaf ±45-67 jaar, maar….. ben je iets jonger of wat ouder en voel jij je ook thuis bij deze leeftijdsgroep, dan ben je van harte welkom!

Zaterdag 6 februari 2016, aanvang vanaf 20.30 uur. Voor meer info bel 0546-492899 of via www.DatingOost.nl. Entree 12,50 euro, incl. kopje koffie en hapjes