Uitgaansavond alleenstaanden bij Brasserie 1888

GROENLO – Een singlescafe voor 40+ alleenstaanden in Brasserie 1888. Wat moet je je dáár nu bij voorstellen? Getty Schepers van Dating Oost en Angelique Goossen van Brasserie 1888 leggen uit.

Zaterdagavond 15 oktober 2016 organiseren zij samen een gezellige uitgaansavond voor de iets oudere singles, doelgroep ±40-67 jaar, in Brasserie 1888 van Angelique en haar echtgenoot Erwin. Getty Schepers, eigenaresse van Dating Oost internetdating: “Sinds 12 jaar organiseren wij deze singlesavonden in Oost-Nederland. Er is behoefte aan. Want waar moet je naartoe als je partner is overleden? Of je komt na een huwelijk van 30 jaar plotseling alleen te staan? Je vrienden zijn allemaal getrouwd. Daar klop je ook niet steeds aan. Dat doe je als alleenstaande gewoon niet. En niet iedereen is direct op zoek naar een partner, maar een keer uitgaan zou wel eens fijn zijn. Daarom ontvangen we onze gasten ook altijd persoonlijk bij de entree. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd. De singles komen ook écht alleen binnenstappen, je legt dan ook sneller contact. Brasserie 1888 is een gezellige, sfeervolle ambiance voor een event als de onze. Een karakteristiek pand, met Angelique en Erwin Goossen als gastvrije hosts. Zij zorgen er altijd voor dat de ruimte er perfect uitziet, kaarsjes aan, een lekker wijntje, altijd genoeg hapjes… Enthousiaste Groenlose ondernemers die de singles uit de omgeving een warm hart toedragen.”

Wat kunnen alleenstaanden verwachten?
Angelique Goossen: “Gewoon een gezellige avond uitgaan, zonder harde muziek. Gezellig babbelen met andere alleenstaanden, lachen, borrelen, nieuwe vrienden maken, hapje en een drankje. De sfeer is altijd ontspannen. Vooraf zijn mensen soms gespannen, maar zo gauw ze binnen zijn is dat weg. Je ziet ze dan rustig worden. Samen met Dating Oost willen we de singles gewoon een gezellig avondje uit bezorgen.”
Vooraf aanmelden is niet nodig. Nette kleding vereist.

Zaterdag 15 oktober 2016, singlesparty bij Brasserie 1888, Beltrumsestraat 7, Groenlo, vanaf 20.30 uur. Info 0546-492899, 0544-842684 of via www.DatingOost.nl.
Entree 12,50 euro, incl. koffie en hapjes.

Dating Oost is een relatiebemiddelingsbureau (50-80 jaar) en heeft 07een eigen datingsite voor alle leeftijden, gericht op singles uit oost-Nederland.