Veel werk verricht bij Scouting Groenlo

GROENLO – In de afgelopen periode heeft het terrein van Scouting Groenlo een behoorlijke gedaanteverandering ondergaan. Omdat de gracht rond het terrein een wat andere loop heeft gekregen is ook de indeling van het terrein veranderd. Dit betekent dat veel groen ook opnieuw aangeplant moest worden.

Ondanks het bij vlagen zéér slechte weer hebben op zaterdag 21 maart veel vrijwilligers hierbij geholpen in het kader van de actie NLdoet. Medewerkers van Rouwmaat, de Koninklijke Ginkel Groep en de gemeente Oost Gelre hebben hun handen uitgestoken om te helpen om het terrein weer een mooi aanzicht te geven. Daarnaast hebben veel andere vrijwilligers die Scouting een warm hart toedragen geholpen met het planten van nieuw groen, het schoonmaken en repareren van het terrein en de gebouwen.

Naast de in totaal zo’n 55 vrijwilligers hebben ook diverse leden van Scouting Groenlo hun beste beentje voorgezet. Zo hebben de Bevers en de Welpen bijvoorbeeld een boom geplant en hebben de Kabouters puin geruimd.

Scouting Groenlo is heel blij met alle hulp en wil via deze weg alle vrijwilligers dan ook bedanken voor hun inzet!