Wereldkampioen sportvissen Anja Groot geeft jeugdclinic

GROENLO – Op zaterdag 16 januari geeft wereldkampioene Anja Groot  een jeugdclinic bij de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV).

Anja Groot, die in 2015 Wereldkampioene en Nederlands kampioene werd bij de dames, is tegenwoordig ook te zien bij het populaire visprogramma Vis TV. Daar verzorgt ze de rubriek ‘Beet met Anja’ waarin ze door het land rijdt om kijkers van vragen te beantwoorden. Vanaf 3 januari 2016 is ze te zien op RTL7.

Klik voor meer informatie

De jeugdclinic door Anja Groot is bedoeld voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. De clinic begint om 14.30 uur en wordt gegeven in het clubhuis bij de Grolse Boys aan de Beltrumseweg. Tijdens de clinic gaat Anja alle basis zaken m.b.t. Het vissen behandelen. En natuurlijk zal ze vertellen hoe zij is begonnen met het vissen. Na afloop kunnen de kinderen aan haar vragen stellen.

De deelname is gratis en alle kinderen zijn welkom, ook al ben je geen lid van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Het hoeft werkelijk geen betoog dat dit uniek is, een clinic gegeven door de wereldkampioene en medewerkster van Vis TV. Geef je snel op via: jeugdclinic@visseningroenlo.nl