Werkzaamheden N18 tussen Groenlo en Eibergen

OOST GELRE – Rijkswaterstaat voert in de periode van maandagavond 7 december tot en met woensdagochtend 9 december asfalteringswerkzaamheden uit aan de N18 (Groenloseweg) tussen Groenlo en Eibergen. Tijdens deze werkzaamheden is het weggedeelte van de N18 tussen Groenlo en Eibergen afgesloten voor verkeer in beide richtingen.
Op gele borden staan de omleidingsroutes voor het verkeer aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiodes
Op de N18 tussen Groenlo en Eibergen is voor verkeer in beide richtingen afgesloten in de periode: van maandag 7 december 20.00 uur tot dinsdag 8 december 06.00 uur; van dinsdag 8 december 20.00 uur tot woensdag 9 december 06.00 uur.

Omleidingsroute
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Een gedachte over “Werkzaamheden N18 tussen Groenlo en Eibergen”

  1. Zet meer kleur in langs de gracht zoals hortensia en rozen hortensia,s bloeien de hele zomer tot het vriest onlangs was ik aan de vecht aan de
    Vecht aan twee kanten allemaal hortentia ,s en ook in Giethoorn dito een prachtig gezicht geef dit maar door aan de Ginkel Groep bij deze

Reacties zijn gesloten.