Wie wordt de nieuwe Jonkheer en Jonkvrouw?

GROENLO – Op zaterdag 21 februari vindt voor de 4e keer het grote Tönnekes carnavalsbal plaats. Net als vorig jaar, zal dit grote feest worden georganiseerd bij café Kras. Deze avond is vooral bedoeld voor de wat oudere jeugd, vanaf 15 jaar. De eveneens jeugdige leden van De Tönnekes hebben weer een fantastisch progamma in elkaar gezet.

Er zal afscheid worden genomen van Jonkheer Pascal en Jonkvrouw Anuschka en tijdens een spectaculaire onthulling zal bekend worden gemaakt wie hun opvolgers zijn. De onthulling zal plaatsvinden onder leiding van de Egyptische farao Toetanchamon.

De nieuwe hoogheden zullen hun ludieke proclamatie bekend maken en verschillende mensen onderscheiden. Verder wordt het een avond vol met verrassingen, carnavalsmuziek, met als hoogtepunt een optreden van Stefan Mondial. Het wordt een gekostumeerd bal, dus haal je mooiste carnavalspak uit de kast!

De avond begint 20.11 uur en zal gepresenteerd worden door Jeroen ‘Donny’ Doest. Rond half tien zullen ook Prins Rob II en Adjudant Roel met vele andere Knunnekesleden de nieuwe Jonkheer en Jonkvrouw komen feliciteren. De entree is gratis.


Dit bericht is 192x gezien