Workshop Motorisch Leren voor sporttrainers


LICHTENVOORDE – Zaterdag 11 juni geven Ivo Martinovic (gecertificeerd trainer communicatiestijlen /sportpsycholoog) en Marinus Wouterse (volleybaltrainer/docent Nevobo) bij Centrum in Beweging een workshop Motorisch Leren. Dit programma, speciaal voor (hulp)trainers van teamsporters, gaat over de nieuwste inzichten van leren om sportprestaties te verbeteren.

Effectief en efficiënt
Martinovic en Wouterse stellen dat het voor trainers zinvol is, regelmatig stil te staan bij de wijze waarop zij trainen, zich af te vragen of het allemaal wel zo efficiënt verloopt als gewenst. Of die vaste oefenvormen wel zo effectief zijn. Of er niet teveel wordt herhaald en te weinig gevarieerd? Of méér altijd beter is? Veel praten of juist weinig?

Lerende brein
Als je als trainer hierover nadenkt, is de workshop Motorisch Leren van Martinovic en Wouterse beslist een must. Die gaat over zaken die betrekking hebben op de wijze van leren en daarbij de rol van het menselijke brein. Tijdens deze inspirerende workshop leren deze, in sport en communicatie gepokt en gemazelde coaches, de deelnemers hoe ze nog betere trainingslessen gaan geven. Dat doen ze met verhalen uit de praktijk en wetenschappelijk onderbouwde voorbeelden.

Luchtig en leerzaam
Trainers die de prestaties van hun sporters naar een nog hoger plan willen tillen, zijn zaterdag 11 juni van harte welkom bij Centrum in Beweging, praktijk voor fysiotherapie. Vanaf 10.00 uur spijkeren Martinovic en Wouterse in 3 uur tijd de vaardigheden van trainers luchtig en leerzaam bij. De toegang is gratis, aanmelden gaat via blessures@centruminbeweging.nl