Young Jobs – Vóór Marianum leerlingen, dóór Marianum leerlingen


GROENLO – Op scholengemeenschap Marianum te Groenlo start een groep van tien enthousiaste vwo-leerlingen uit leerjaar 5 een uitzendbureau. Deze leerlingen hebben als doel om jongeren kennis te laten maken met het bedrijfsleven en dat zij zich beter bewust kunnen worden van de bedrijven in de Achterhoek. Zij hebben een uitzendbureau opgestart in het kader van het actieprogramma onderwijs en ondernemen dat door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van OCW is opgezet. Bedrijven kunnen voor uiteenlopende opdrachten contact opnemen met Young  Jobs: inzetten van vakantiekrachten of weekendpersoneel.

Dit alles is gerealiseerd in samenwerking met Seesing Personeel uit Lichtenvoorde. Hun werkwijze spreekt deze enthousiaste groep erg aan en zijn door hen van veel tips voorzien. Seesing Personeel zal nog steeds een groot aandeel hebben in het verdere verloop van Young Jobs.

Het uitzendbureau, Young Jobs, richt zich uitsluitend op de leerlingen van de bovenbouw van Marianum. Op dinsdag 2 juni vindt de officiële opening voor genodigden plaats. Vanaf dan kunnen leerlingen zich aanmelden en zal het Young Jobs team voor ze klaar staan om een perfecte match te vinden tussen de leerling en een vacature van een bedrijf uit de nabije omgeving van Groenlo.

Young Jobs is te bereiken via het volgende e-mailadres: youngjobs@marianum.nl
Voor directe vragen kunnen bedrijven contact opnemen met Seesing Personeel: 0544-353739

Vanaf donderdag 4 juni is het uitzendbureau elke maandag, dinsdag en donderdag open van 13.00 tot 15.00 uur. Dit zal doorgaan tot het begin van de zomervakantie, 10 juli.