Zeepkistenrace in Mariënvelde

MARIENVELDE – Op zaterdag 11 juni 2016 wordt er door de stichting van het BMV gebouw in Mariënvelde samen met stichting Geen Gedoe een Zeepkistenrace georganiseerd. De zeepkistenrace wordt in de avond vanaf 19:00 uur gehouden op het kerkplein in Mariënvelde.

In deze race hebben we 3 verschillende klassen waarin je mee kunt doen. De Calimero klasse is voor de kinderen van 6 tot 12 jaar. De Sprint klasse is voor de jeugd van 12 tot 18 jaar. Daarnaast hebben we nog de Special klasse voor 18+. In deze klasse is het de bedoeling dat je je eigen Zeepkist gaat bouwen. Deze klasse gaat van een 3 meter hoge schans over een spectaculair parcours van circa 50 meter op jacht gaan naar de snelste tijd. Strobalen zullen het parcours afschermen. Springbulten, behoren misschien tot de hindernissen. Maar hoe beter de aerodynamica van de kist, hoe sneller de tijd!!!

Voor de Special klasse willen wij graag een aanmelding krijgen. Wil je mee doen? Geef je dan op door je naam of naam van de groep door te geven aan geengedoe@live.nl  Iedereen is welkom om te kijken. Daarnaast zal er ook een drankje te nuttigen zijn en eventueel een broodje.