Geslaagde nieuwe opzet jeugdcompetitie GHV

GROENLO – Woensdag 22 augustus werd de Finale gevist voor de jeugdcompetitie van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Nu al kan geconcludeerd worden dat deze opzet geslaagd is.

Op de Finale dag visten alle kinderen in de stadsgracht en niet zoals de drie wedstrijden ervoor in de vijver van de Hartreize. Dit om hen te leren dat het vissen in de stadsgracht iets anders is dan in de vijver van de Hartreize.

Steun
Ook ditmaal werden de kinderen waar nodig ondersteund door de Viscoaches van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Hiermee leren ze meteen goed vissen als ze de aanwijzingen volgen. In totaal werden 290 vissen gevangen door 14 kinderen die deelnamen. Een hele mooie vangst.

Geen hengel
En dan was er nog Jasper Wopereis. Hij kwam eigenlijk om naar z’n vriendje te kijken die mee deed en had alleen een stoeltje bij zich. Op de vraag of hij een hengel wilde lenen van de GHV en dus mee kon vissen zij hij meteen ‘Ja’. Hij had nog nooit gevist. Maar door deskundige begeleiding van een van de Viscoaches ving hij maar liefst 25 vissen wat hem meteen de eindoverwinning opleverde. Een geweldige prestatie en hij werd zo enthousiast dat hij besloot om toch maar even de gratis jeugdvergunning te downloaden van de website van de GHV www.visseningroenlo.nl.

Prijsuitreiking
De grote prijsuitreiking zal op woensdag 29 augustus plaats vinden om 19.00 uur in de kantine van de Grolse Boys. Alle deelnemers die deze competitie hebben mee gedaan ontvangen een prijsje.

Al met al kan er terug gekeken worden op een zeer geslaagde nieuwe opzet van de jeugdcompetitie waar in totaal 35 kinderen aan deelnamen en waar in totaal over vier wedstrijden 2.284 vissen werden gevangen.

Uitslag 22-8-2018
1. Jasper Wopereis – 25 vissen
2. Tijn Papen – 21 vissen
3. Quin Hobe – 17 vissen
4. Jesse Remmelink – 13 vissen
4. Yme te Kortschot – 13 vissen
5. Jasmijn Schonewille – 12 vissen
6. Tjarko Branten – 9 vissen
7.Fedde te Kortschot – 8 vissen
7.Bas Klein Avink – 8 vissen
8. Thijs Lankheet – 6 vissen
9. Wiebe Theissen – 5 vissen
10. Thijn Luttikholt – 4 vissen
10. Daan Papen – 4 vissen
11. Dion ten Barge – 0 vissen