25 april 2024
Home » Sport » Wedstrijdverslagen HCW

HCW E-JEUGD
Om 10.30 uur klonk het start signaal, de wedstrijd is begonnen. Elke wedstrijd weer, is het spannend hoe het gaat lopen. Ze probeerden gelijk al een paar keer de bal in het doel te gooien maar die bal wilde er niet in. Maar dat ze allemaal gooien, dat was al super goed. De eerste doelpunt werd gemaakt door Minerva. We hadden Marril Bollen in ons midden om ons team vandaag te mogen versterken, wat deed hij het goed, speelde supermooi de andere spelertjes aan en daaruit ontstonden prachtige doelpunten. Ze kwamen al gauw op voorsprong. Bij rust stond het 5-2.
In de rust gingen we kort bespreken wat we goed deden en waar we juist op moesten letten. Ze gaan steeds meer inzicht krijgen. En vol vertrouwen gingen we de tweede helft weer in. Binnen elke seconden wisten wij een doelpunt te maken (6-3). Maar we hebben nog 20 minuten te gaan, alles kan nog gebeuren. Meisjes van Minerva vochten terug van 11-4 naar 11-8, maar met een elke minuten op de klok konden ze ons niet meer verslaan en wonnen met 12-9.
Handballen, is nooit saai.

HCW DAMES 2
Na 5 nederlagen willen we van de nul af, een wedstrijd tegen VIOS altijd moeilijk. Maar we waren erg gemotiveerd om te winnen en dat was duidelijk te zien in de wedstrijd, er werd goed verdedigd en de aanval liep zoals hij hoort te lopen. Dat heeft dus goed uitgepakt en we hebben duidelijk gewonnen met 21-11.

HCW DAMES 1
De wedstrijd van vandaag was tegen E.H.C. ’95 Ds2.
Omdat we afgelopen weekend geen punten konden scoren, willen we de 2 punten in deze wedstrijd thuis houden.
Het tempo was goed gedurende het spel. Terug in de verdediging was het ook goed neergezet. Helaas bleven we achter in het geluk tijdens de aanval 🙁

HCW HEREN 1
Na een aantal uitwedstrijden achter de rug te hebben stond vandaag de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. HCW HS1 mocht Erica ’76 HS2 verwelkomen in de sport- en turnhal in Winterswijk. Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een respectvolle minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Wim Heinen. Hierna ving de wedstrijd aan. Erica ’76 mocht de wedstrijd beginnen, maar de heren kwamen lastig door de verdediging van HCW heen. Rudy Zemann wist als doelverdediger van HCW een aantal ballen van Erica ’76 te onderscheppen. Vervolgens werden er vanuit HCW een aantal ballen op de paal gegooid, dit in het voordeel van Erica ’76. Het zoeken naar een goede opening liet vanuit de heren van HCW even op zich wachten. Uiteindelijk kwam er toch wat meer beweging in het offensief en wisten de heren elkaar te vinden. Helaas kostte dit HCW dit in de eerste helft wel twee gele kaarten – één voor Roy Udo en één voor Thijs Mielekamp – tegen één gele kaart voor Erica ’76. De ruststand: 12-6 in het voordeel van HCW. Na toespreken van coach Willy Kleinmeulman hadden de heren van HCW het in de tweede helft wat meer in de smiezen. Er nog eens 19 treffers verzilverd. Dit mede door een aantal mooie loopacties en goed afgeronde aanvallen. Erica ’76 wist er in de tweede helft nog acht treffers bij te maken. Het eindresultaat: 31-14 in het voordeel van HCW. De heren van HCW kijken terug op een sportieve handbalwedstrijd waarin de scheidsrechter misschien iets meer ruimte had mogen geven om handbal een contactsport te laten zijn. Verder sportief gefloten. Erica ’76 bedankt.