Wedstrijdverslagen HCW

~ HCW E-Jeugd ~
Zondag was de een-na-laatste wedstrijd van dit seizoen. HCW speelde tegen het sterke Quintus uit Hengelo (Gld). Aanvankelijk had Quintus de beste aanvallen. Het lukte HCW niet goed, om door de stevige verdediging van de tegenstander te komen. Ruststand was 0-3.

In de tweede helft kreeg HCW meer grip op de wedstrijd en kwam er meer snelheid in het spel. Meteen na de rust werd al twee keer gescoord door HCW. Het team kreeg meer zelfvertrouwen en het werd een spannende nek-aan-nekrace.
Helaas was Quintus aan het eind het gelukkigst. Eindstand 7-9

~ HCW D1-Jeugd ~
Vandaag speelden we thuis tegen Pacelli. Er deden 2 nieuwe jongens mee! We stonden erg goed te verdedigen maar toch kwamen ze er een paar keer doorheen. Maar we scoorden zelf ook en met de rust was het dan ook 7-8. De 2e helft ging erg gelijk op. Scoorden wij dan scoorden zijn ook weer en zo bleef het lang spannend. Op het einde konden we het net niet volhouden, waardoor we met 11-14 hebben verloren. Maar onze coach was heel tevreden en vond dat we een super wedstrijd met z’n allen hebben gespeeld.

~ HCW D2-Jeugd ~
We speelden vandaag thuis tegen Quintus. We hadden in het begin wat moeite, maar kwamen sterk terug door goed samen te spelen en een paar mooie break-outs.

De 2e helft ging het ook goed en liepen we zelfs een paar doelpunten uit. Helaas konden we dat aan het eind net niet vasthouden en verloren we met 1 doelpunt verschil.

We hebben een goede wedstrijd gespeeld tegen de nummer 2 van de competitie! Onze coach was erg tevreden!

Klik voor meer informatie

~ HCW C-Meisjes ~
Thuiswedstrijd tegen Quintus. We wisten dat het een zware ging worden. Vorige uitwedstrijd tegen Quintus verloren. Deze keer was het ook niet gemakkelijk. Ze waren net iets beter en sterker dan ons. Eindstand eerste helft was 3-10 voor Quintus. Tweede helft deden we het iets beter. De laatste vrije bal ging er mooi in en met eindresultaat 6-18 voor Quintus.

~ HCW C-Jongens ~
Vandaag was de wedstrijd jc1 Hcw tegen jc1 Quintus. Het was van hcw niet zo’n sterke wedstrijd  omdat de tegenstander zo sterk waren en ook kampioen zijn geworden. De ruststand was 0-8 en de eindstand was 2-19  de gebroeders teunissen hebben de 2 treffers gescoord. Quintus gefeliciteerd met het kampioenschap.

~ HCW Dames 3 ~
Nadat we onze sponsor WIPRO BV hebben beloofd een mooie wedstrijd te laten zien, zijn we voorbarig begonnen. We begonnen met een voorsprong van 4-0 met doelpunten van Marieke, Kimo, Kiwi en Annette. Daarna komt Reflex op gang en met de rust is het gelijk 5-5.
De tweede helft moest anders gaan. En zie daar Manon Hesselink scoort haar eerste doelpunt. Ook de tweede helft gaat het gelijk op tot 8-8 daarna begint de trein te lopen tot een eindstand van 16-12 in het voordeel van HCW.

~ HCW Dames 2 ~
Vandaag werd de wedstrijd van dames 2 gespeeld tegen RSC. Er werd begonnen met volle moed, want de vorige keer hebben we 14-17 verloren wat zeker niet nodig was. Het spel liep in het begin al niet zoals we wilden en we gingen de tweede helft in met een achterstand. De tweede helft ging het iets beter en kwamen we in de buurt. Toch werden er te weinig doelpunten gemaakt en eindigde de wedstrijd met een verlies van 15-18. Erg jammer want dit verlies had zeker niet gehoeven.

~ HCW Dames 1 ~
Een wedstrijd tegen Grol is altijd lastig. Ondanks dat ze boven ons stonden wisten we dat het niet onmogelijk was om van ze te winnen. We weten hun sterke kanten en de opdracht was dat we hier alert op moesten zijn. Alleen zo’n sterke keeper kan je moeilijk vastzetten. Ze vlogen helaas niet om haar oren en het was af en toe zoeken naar een vrij gaatje in het doel. Verdedigend liep het redelijk en was het flink bikkelen om het dicht te houden. De eerste helft eindigde in 6-9.

De tweede helft sloeg de vermoeidheid toe en daardoor zakte de motivatie om te vechten. We blokkeerde in de aanval en Grol kon daardoor uitlopen. We wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden maar helaas was Grol toch te sterk. 11-18. De kanjer van de week Lieke vond het in ieder geval een leuke wedstrijd om naar te kijken!