Home » Aalten » Foto Expositie van Wim Peters bij Oerkroeg Schiller in Aalten

Foto Expositie van Wim Peters bij Oerkroeg Schiller in Aalten

1318

AALTEN – Oerkroeg Schiller te Aalten presenteert een fototentoonstelling van de kunstenaar Wim Peters. De expositie, getiteld “Net zo min”, laat de unieke fotografische visie van Peters zien waarbij herinneringen, verleden en heden samenkomen om een nieuwe werkelijkheid te vormen.

Peters, geboren in Enschede in 1948, heeft een rijke achtergrond in de kunsten. Na zijn studie aan de Rietveld Academie in Amsterdam heeft hij in diverse capaciteiten gewerkt, waaronder tekendocent, beeldend kunstenaar, illustrator, grafisch vormgever en fotograaf. Zijn uitgebreide portfolio omvat tekeningen, schilderijen, grafisch werk en fotografie, die op tal van exposities zijn tentoongesteld.

FotoKabinet is een samenwerking tussen Oerkroeg Schiller en het OFC. Deze groep, met ervaring in het exposeren binnen een museale context, heeft de ambitie om binnen de ambiance van een kroeg intrigerende exposities te verzorgen. Het OFC omvat een diverse groep van fotografen en kunstenaars, elk met hun eigen specialisatie en werkend vanuit hun individuele interesses.

Locatie en Openingstijden:
FotoKabinet
Oerkroeg Schiller
Prinsenstraat 4, 7121 AG Aalten
Dinsdag en Woensdag: 19:00 – 01:00
Donderdag: 16:00 – 01:00
Vrijdag en Zaterdag: 14:00 – 02:00
Zondag: 14:00 – 01:00

Bron(nen) & Afbeelding(en)