Home » Jonge talenten bestormen (Grols Jazz) podium

Jonge talenten bestormen (Grols Jazz) podium

280

GROENLO – Hij zit in het vierde jaar van het conservatorium. Velen hebben Sven Westervoorde (20) uit Groenlo echter nog niet gezien of gehoord. Hij is druk als toetsenman van de bekende singersongwriter Nielson, bekend van de hits Beauty & the Brains, Hoe en de titelsong Mannenharten.

Sven speelt aankomende zomer onder andere vier maal in het voor programma van Guus Meeuwis voor een uitverkocht PSV stadion. De bescheiden pianist heeft al bewezen over het nodige talent te beschikken. Zo is hij onder andere meerdere malen te horen geweest op de radio bij o.a. 3FM (Giel Beelen) & 538 (Edwin Evers). Verder is hij op tv te bewonderen geweest bij o.a. DWDD & Serious Request samen met Nielson, Pascal Jacobson (Blof) en Miss Montreal.

Het optreden vindt plaatst bij Bar de Lange Gang Kevelderstraat 15 in Groenlo op zondagmiddag 16 maart vanaf 16:00 uur. Sven zal samen met een formatie conservatorium vrienden, deze middag verzorgen onder de naam: Kimberly Maasdamme session.

Het programma zal bestaan uit swingende soul, gospel, jazz & popmuziek. Kimberly Maasdamme zal u verwennen met haar stem. Sven Westervoorde piano & keys. Nick Kerkhoff op bassguitar & Bram van Uum op drums.

Voor meer informatie www.jazzvesteval.nl