Home » Keifestival start voorverkoop spectaculair!

Keifestival start voorverkoop spectaculair!

281

LICHTENVOORDE – Aanstaande zaterdag trapt het Keifestival haar voorverkoop weer spectaculair af! Tussen 19:00u en 24:00u kan men namelijk bij Tapperij van Ooijen terecht voor de allereerste, spotgoedkope Keifestival-tickets. Tijdens deze eenmalige actie zijn de kaarten voor maar € 10,- te koop. Na aanstaande zaterdag zijn de kaarten verkrijgbaar voor € 15,-, aan de kassa zullen ze € 17,50 kosten op 25 oktober. Daarbij krijgt u, uit handen van Manus van Ooijen himself, een heerlijk biertje, wijntje of frisje naar keuze geserveerd!

Sinds enkele jaren start de Keifestival- voorverkoop met een eenmalige kortingsactie. “De afgelopen twee jaren is gebleken dat dit goed werkt, op deze manier brengen we de mensen alvast in de stemming voor het Keifestival”, aldus Jelle Spexgoor, mede-organisator van het festival. “Daarnaast is dit natuurlijk ook een prima reden voor een avondje kroeg. Het eerste drankje is dan ook van het huis!” Na aanstaande zaterdag zijn de kaarten voor het Keifestival verkrijgbaar bij Westernman Jeans, Café de Schatberg, Café de Kruup, Café de Zaak, Tapperij van Ooijen en HCR ’t Zwaantje.

Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om een brede programmering aan te bieden aan haar bezoekers. Alle muzikale genres zullen vertegenwoordigd zijn op het vijf podia tellende festival. Café De Schatberg zal weer dienst doen als Kei-café waar de hele avond heerlijke feestmuziek gedraaid zal worden, met onderbreking van een fantastische Schlager-artiest! In de concertainer schotelt de organisatie haar bezoekers weer twee weergaloze, pure artiesten voor. De Hubers-hal zal wederom fungeren als dance-area en het Zwanemeer en Zwanewiek zullen dienstdoen als respectivelijk mainstage en rock-stage. Niemand komt dus tekort op deze editie van het Keifestival!

Voor meer informatie over de programmering en het festival verwijzen wij u naar de website. Het bestuur van het Keifestival hoopt haar bezoekers aanstaande zaterdag te mogen verwelkomen bij Tapperij van Ooijen voor de eerste kaarten en een gratis drankje. Let wel; per bestelling kaarten wordt één drankje geschonken.