Home » Nieuw: Yogastudio – Groenlo

GROENLO – Er zijn momenteel allemaal mooie, positieve ontwikkelingen in Groenlo en een ‘Yogastudio in de maak’ aan de Notenboomstraat 41 hoort daar zeker bij. Ook in de Achterhoek groeit de vraag naar Yoga, hoog tijd dus voor een centrale plek met een eigen sfeer en identiteit, vinden Yogadocenten Marion Werger, Lizette de Reus en Marieke Gebbink. Alle drie zijn ze al jaren actief op het gebied van Yoga. Nu bundelen ze hun krachten en ervaring om een mooie ruimte te creëren voor Yogaliefhebbers in Groenlo en omgeving.

“In de grotere steden vind je vrijwel om iedere hoek een Yogastudio en is het volgen van een Yogales onderdeel van het dagelijks leven. We merken in onze lessen dat mensen willen ontladen, ontspannen, onthaasten en even uit het hoofd willen als tegenhanger van het drukke, stressvolle en jachtige bestaan van nu. Het volgen van Yogalessen doet mensen dan goed; het heeft een positieve uitwerking op fysiek, mentaal en emotioneel niveau”, aldus de dames.

Vanaf oktober zijn er dagelijks Yogalessen te volgen in Yogastudio – Groenlo. Er worden diverse vormen van Yoga aangeboden, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Momenteel zijn ze nog volop aan het verbouwen. Op 28 september vindt de opening plaats van Yogastudio – Groenlo tussen 15.00 en 17.00. Iedereen is daarbij welkom.

Voor meer informatie http://facebook.com/yogastudiogroenlo

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen