Home » Beltrum » Kermis Voor Beltrum 2018

‘Buurtspelen heet in Voor Beltrum weer Zeskamp dit jaar’

VOOR-BELTRUM – Ook dit jaar op 5, 6 en 7 augustus 2018 vieren we in Voor Beltrum weer het traditionele Volksfeest, alias de jaarlijkse kermis. Dit jaar de 72e editie. Als thema wordt er dit jaar Kermis en Kunst gepresenteerd op het mooie feestterrein bij café Halfweg. Een thema wat zal worden uitgedragen tijdens de kinderspelen, op het feestterrein en natuurlijk tijdens de buurtspelen en de optocht.

Op zondagochtend is er naast de sportactiviteiten en de sterrit/tourtocht ook voor de kinderen een mooi programma in elkaar gezet. Kermis en Kunst…..dus voor de kinderen lekker schilderen, graffiti spuiten en we gaan een echte auto painten…Hebben we in Voor Beltrum ook een toekomstige Vincent van Gogh of een Karel Appel wonen?

Op maandagmorgen 6 augustus zal er door 12 teams worden deelgenomen aan de buurtspelen. Zij zullen allen tijdens de optocht al worden gejureerd op het uitdragen van het thema Kermis en Kunst.
Hierna zal Burgermeester van Berkelland, Joost van Oostrum op het feestterrein de kermis openen en kunnen we beginnen met de buurtspelen…. Dit jaar weer een echte zeskamp, want in plaats van vijf zijn er dit jaar zes onderdelen.

Vijf spellen vinden er buiten naast het feestterrein plaats, spellen met een titel als; “Holl mien de kwaste effen vaste” of “Kunst en vliegwerk” en het zesde, misschien wel beslissende spel spelen we om 13:00 in de tent….dit zal dus een soort BuurtBattle worden…..en dit betekend dat een iedere, niet of wel sportieve buurtgenoot hieraan mee kan doen. En dat je je eerst even kunt opfrissen thuis na een sportieve ochtend, alvorens we in de tent beginnen!
Dinsdag hebben natuurlijk het kermisontbijt voor de hele bevolking en aansluitend het vogelschieten en gooien!
Kermis in Voor Beltrum betekend nog elk jaar drie dagen feest, drie dagen vermaak voor de kinderen met attracties zoals botsauto’ s en de draaimolen en drie avonden feest in de tent met een liveband! Waar een kleine hechte gemeenschap, groot in kan zijn!

Muziek Programma 2018
Zondagmiddag – Dj Koelink
Zondagavond – Premium
Maandagmiddag – Kabaal
Maandagavond – LEAD
Dinsdagmiddag – Perfect Showband en vanaf 18.00 uur Handkar Trio

Agenda voor in de Achterhoek

Uw evenement in onze agenda! Evenement indienen