Home » Gelderland » Gratis vervoer voor kinderen in Oktober

Gratis vervoer voor kinderen in Oktober

1161

GELDERLAND – In oktober kunnen kinderen gratis reizen met de bus en de regionale trein in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, een regeling die ook gedurende de herfstvakantie van kracht zal zijn. Deze aanbieding is echter niet geldig voor stadsvervoer in Almere en Lelystad.

Per e-ticket kunnen maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen, mits vergezeld door een betalende volwassene (18 jaar of ouder). Het e-ticket is geldig op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en gedurende het hele weekend.

Vanaf de eerste van oktober is het mogelijk om het gratis e-ticket online te bestellen. Alle voorwaarden met betrekking tot deze actie zijn online beschikbaar.

Deze regeling is het resultaat van een samenwerking tussen de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Twents, Blauwnet en RRReis. Voor actuele informatie en eventuele toekomstige aanbiedingen met betrekking tot bus- en treinvervoer, is het mogelijk om je aan te melden voor een specifieke nieuwsbrief.