Folder 5 jaar landschapsontwikkeling Oost Gelre

OOST GELRE – De afgelopen 5 jaar zijn vele landschapsprojecten uitgevoerd op particulier terrein in gemeente Oost Gelre. Zo zijn er 2 observatieposten, 1 informatiecentrum, 4 schuilhutten, 5 zwaluwrustpunten, 5 boomgaarden, 6 kilometer wandelpad, 6 poelen, vele houtwallen, bosjes, akkerranden en meer dan 200 solitaire bomen gebouwd, aangelegd, ingezaaid en aangeplant. Een groot deel van die projecten hebben we gebundeld in de folder ‘5 jaar landschapsontwikkeling’.

Voor dit resultaat zijn 4 werkgroepen druk in de weer geweest
Elke werkgroep bestond uit enthousiaste vrijwilligers, met ideeën, keukentafelgesprekken en uitgewerkte plannen. Uiteindelijk zijn heel veel ideeën ook gerealiseerd met dank aan al die enthousiaste vrijwilligers én de grondeigenaren.

Wethouder Bart Porskamp is trots op wat er allemaal is gerealiseerd: “De afgelopen 5 jaar hebben velen zich volledig vrijwillig en met passie ingezet om een bijdrage te leveren aan het versterken van ons landschap. Samen met de grondeigenaren zijn prachtige projecten gerealiseerd. Al deze projecten dragen bij aan de noodzakelijke versterking van de biodiversiteit en de beleving van het landschap. Ik wil iedereen die zich heeft ingezet voor al deze projecten én de grondeigenaren die het mogelijk hebben gemaakt hartelijk danken.”

De folder vindt u op www.oostgelre.nl.Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.