Rock café per direct gesloten

GROENLO – Afgelopen nacht heeft Marion en Roland van Wijk op sociale media bekend gemaakt te stoppen met Rock café Taste.

Dit is te lezen op Facebook: “Tot onze grote spijt gaan wij Taste sluiten. We zijn er doorheen. De moeite die we moeten doen om mensen tevreden te stellen en de strijd om in Grolle een leuk podium neer te zetten geven we op. We zitten er beide al een tijd doorheen en hebben geprobeerd dit aan niemand te laten merken. Wat er de laatste tijd gebeurd en hoe we ons voelen gaan we nu maar eens serieus nemen en ipv aan onze gasten en klanten te denken gaan we nu aan onszelf denken. Heel veel fijne mensen mogen leren kennen, en wat waren en zijn we trots op onze vaste klanten. Maar de lat wordt voor ons door sommigen zo hoog gelegd dat het gevoel van vechten tegen de bierkaai overheerst. Man die tere zieltjes waar je zo voorzichtig mee om moet gaan en niet op mag trappen…… Andersom maakt niet uit, ons moet je alles kunnen maken en zeggen. Als dit t vak horeca inhoudt zullen wij wel niet geschikt zijn. Waar we al niet aan moeten voldoen om enkelen tevreden te stellen. De regeltjes die bepaalde mensen ons opleggen om naar hun pijpen te dansen, aan hun hoog gelegde lat en eisen te moeten voldoen, bah!

Wij zijn Roland en Marion, we zijn wie we zijn en als we aan een aantal grillige eisen tav mensen moeten voldoen op deze manier houdt het voor ons een keer op. De taart/koek is op. En misschien belangrijker maar voor ons nu niet voldoende want de teleurstelling overheerst nu simpelweg en we zitten beiden niet te wachten op een burn out of nog meer stress: Wat een heeeeel grote club fijne mensen moeten we nu teleurstellen en gaan we missen, want oh mijn god wat hebben we een fijne klantenkring van hele lieve fijne mensen opgebouwd. Fijne bands op ons podium gehad, mooie mensen mogen leren kennen.
De verloting inzake glazen huis zullen we nog doen, prijzen etc zullen we hier vermelden en kunnen binnenkort in Taste opgehaald worden, en het bedrag zullen we nog afstaan aan de jeugdcommissie. We zijn ook enorm teleurgesteld in mensen van de carnavalsvereniging, de club waar we het voor deden dit weekend. De 2 heren van de jeugdcommissie waren laaiend enthousiast, hebben zich enorm ingezet en meegedacht, de heren van de Knunnekes mochten we helaas niet 1 keer begroeten. Frustrerend.

Verder zijn we samen even niet voor commentaar bereikbaar.

Alle lieve mensen die het beste met ons voor hadden, ons steunden en voor ons gingen: BEDANKT, voor altijd een plekje in ons hart. Buurt: jullle zijn helden. JPR: Dank voor jullie begrip en steun. Als de tijd daar is zullen jullie ons wel weer tegenkomen her en der en bij leuke bands. Gezien de big smile op sommige koppen gisteravond , toen Marion brak en het goed was tot zover en niet verder, zullen er ook wel een aantal zijn die blij zijn dat we vertrekken. Anderen zullen ons oprecht gaan missen, maar onze huiskamer gaat echt dicht en we gaan ons nu fijn richten op onszelf en elkaar. Wij hebben het gevoel dat we enorm gevochten hebben voor een mooie plek in Grolle, maar we zijn nu simpelweg doorop, murw en uitgestreden. Sorry voor de schok en de manier waarop. Vergis je iet, wij hebben het gevoel dat we een kindje moeten afstaan, en zo voelt t echt!
Roland en Marion

PS: Mensen met kaarten voor Nico Dijkshoorn krijgen uiteraard hun geld weer terug, even niet onze eerste zorg qua regelen omdat we even tijd voor onszelf nodig hebben, maar komt absoluut goed.
Mensen die nu druk zijn en ons appen met de vraag “en onze munten dan”: die kun je op een door ons aan te geven moment gewoon inleveren. We hopen wel dat jullie dan wel begrijpen dat dat niet vandaag is, een we daar nu even niet mee bezig zijn, dat ons verdriet nu even overheerst.
Mensen die ons net hebben ontvriend omdat ze zich aangesproken voelen: dikke prima. Jullie zijn nu net die mensen waardoor we er klaar mee zijn!
Kaarten voor Nico Dijkshoorn komt ook goed, geld krijgen jullie gewoon terug. Wij zijn nu even uit de lucht en even aan onszelf toe, ons verdriet een plekje geven. Als dat gedaan is zijn jullie direct weer in the picture en zorgen we dat mensen hun muntgeld en kaartgeld retour krijgen”.

Marion en Roland waren niet voor commetaar bereikbaar.