Home » Groenlo » Rock cafe Taste blijft open

GROENLO – Rock cafe Taste in Groenlo houd toch deuren open. Onderstaand staat te lezen op hun Facebook.
“Wij hebben, na lang wikken en wegen en nadenken, besloten wel door te gaan met Taste. We zijn er nog niet, een burn out speelt parten. Als wij in het verleden van iemand hoorden van een burn out, dan denk je aan overspannen. Nu bij ons het spreekwoordelijke elastiekje geknapt is, weten wij wel beter. Het hakt er nogal in.

Wat 18 december gebeurde was voor iedereen enorm schrikken, zeker de mensen die erbij waren. Dat realiseren we ons als geen ander. Maar ook voor ons! Er gebeurde de laatste twee dagen te veel dingen, en ineens BAM was t op. En dat is uiteraard niet iets van alleen dat weekend, dat realiseren wij ons ons ook, en we weten ook dat de mensen die het op dat moment voor ons veroorzaakten niet de schuldigen zijn maar de mensen die ons net die trigger gaven waardoor alles er ineens uitkwam. Sorry, wij zijn ook maar mensen, ook ons kun je raken en ook wij kunnen knappen. Dat blijkt dus wel en wat gebeurde in alle heftigheid….heeft ook een aantal klanten geraakt. Maar geloof ons, ook onszelf.

Op 4 januari zetten we Taste voort, wel met andere openingstijden dan voorheen. Er liggen nog af te halen prijzen van de verloting van de Rockrequest, be welcome. Vanaf die datum gaat ook ons programma gewoon door, dus kaarten Nico Dijkshoorn zijn gewoon nog geldig.

De pubquiz moeten we even overleggen welke teams nog meedoen en wordt gewoon afgemaakt.

We willen iedereen bedanken voor de fijne lieve en steunende reacties, kaartjes, bloemen, briefjes in de brievenbus, telefoontjes etc etc. Dat is ook een van de redenen dat we besloten door te gaan.
We zullen mensen gekwetst hebben, ook dat weten we, dat is nimmer zo bedoeld en gebeurde op t moment dat t echt met ons niet meer ging. Ons oprecht excuus.

voor nu:
Wij zijn er nog niet, we zijn nog enorm moe, verdrietig, leeg en lusteloos. We hebben een week doorgebracht op ons geliefde Terschelling. De broertjes Manuel duwden ons die kant op en we hebben het er fijn met ze gehad. DANK!!! nu nog een week voor onszelf, gaan niet de boer op, willen rust en met ons tweetjes zijn. Vanaf de vierde zijn we er op donderdag vrijdag en zaterdag vanaf 20 uur en zondag vanaf 1500 uur.

We hopen dat we iedereen weer tegenkomen en over een tijdje met ons allen lachend terug kunnen kijken op het nare weekend van 16-18 december 2017”, aldus Marion en Roland.