Home » Arthur Borst nieuwe directeur voor Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

Arthur Borst nieuwe directeur voor Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

266

GROENLO – Laarberg is het regionale bedrijvenpark voor de Oost-Achterhoek. Arthur Borst is onlangs aangetreden als directeur van de Gebiedsonderneming Regionaal Bedrijvenpark Laarberg, een samenwerking van de gemeenten Oost Gelre en Berkelland.

Arthur Borst is betrokken bij grootschalige complexe gebiedsontwikkelingen en heeft ruime ervaring aan zowel de publieke als private zijde van gebiedsontwikkeling. Zijn ambitie is om verder te bouwen aan de ontwikkeling van Regionaal Bedrijvenpark Laarberg om dit dé plek in de Oost-Achterhoek te laten zijn waar ondernemingen zich graag vestigen.

Raad van Commissarissen
Daarnaast zijn Frans Stortelder (COO bij Vion) en Tonny Winkelhorst (directeur-eigenaar van Baks Groep) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Laarberg. Hans Goorhuis (directeur van Taurus Corporate Finance) blijft voorzitter van de Raad van Commissarissen. Allen zijn Achterhoekse ondernemers die nauw betrokken zijn bij het bedrijfsleven en beschikken over een groot netwerk in de Achterhoek en Twente.

Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

Laarberg is het regionale bedrijvenpark in het oostelijke deel van de Achterhoek gelegen aan de N18. Het park is een bundeling van krachten met als doel de concurrentiepositie van de regio te waarborgen en verbeteren. Er zijn ruime kavels beschikbaar en vestigingsmogelijkheden voor ondernemingen tot en met milieucategorie 5. Laarberg heeft uitstekende faciliteiten en richt zich onder andere op de maakindustrie, agro food en duurzame energie.

Midzomerwandeling in Groenlo

Zaterdag 22 juni 2024 wordt de Midzomerwandeling georganiseerd in Groenlo. Deze wandeltocht is 6 kilometer en deelname is gratis. Start: Brouwersnös Eibergseweg 1 Groenlo. Starttijd: Tussen 19.30 uur en 20.30 uur.