Home » Groenlo » Borrelen met singles bij Brasserie 1888

Borrelen met singles bij Brasserie 1888

225

GROENLO – Ben je single, 45+ en je hebt zin om eens lekker uit te gaan, maar niet alleen? Zaterdagavond  5 september kan er samen met andere alleenstaanden geborreld worden in Brasserie 1888 aan de Beltrumsestraat 7 in Groenlo. De organisatie van deze avond ligt in handen van datingsite & relatiebureau DatingOost, gericht op de singles uit Oost-Nederland.

“Al elf jaar organiseren wij deze singlescafé’s”, vertelt Getty Schepers, eigenaresse van het datingbureau. “De bezoekersaantallen variëren van 40 tot 80 personen per avond. Wat zeer gewaardeerd wordt is dat wij iedere bezoeker persoonlijk verwelkomen bij de entree”.

Wat kunnen bezoekers verwachten?
“Deze uitgaansavond kan men alleen bezoeken. Het is geen dansavond, maar gezellig borrelen”, legt Getty uit, “Net als in een ‘echt’ café. Kletsen, vrienden maken en nieuwe contacten leggen. Het is ook geen datingavond, er is vanzelfsprekend wel kans dat je iemand ontmoet. Echter, dit is niet de insteek van de avond. Aanmelden is ook niet nodig. Wij weten daardoor ook nooit of er meer dames of heren komen of welke leeftijden. Het is iedere keer weer een verrassing. Doelgroep is de single van ±45-67 jaar.”

Een lidmaatschap van DatingOost is niet nodig. “Iedereen is welkom, mits single én netjes gekleed. Maar wie zich goed voelt bij de doelgroep is ook van harte welkom.”

Angelique Goossen van Brasserie 1888: “De sfeer is altijd perfect. Het verloopt altijd zonder problemen, mensen hebben er zin in, zijn blij die stap genomen te hebben en iedere keer zien we toch dat mensen elkaar vinden, ook al is dat niet het echte doel van de avond. Maar zo gaat dat. Dat is zo leuk om te zien. Wij verzorgen de koffie en de hapjes, de drankjes moeten zelf gehaald worden aan de bar. Dit vergemakkelijkt het contact leggen.”

Voor vragen kan gebeld worden met 0546-492899 of kijk op www.DatingOost.nl.

Locatie SinglesCafé:
Brasserie 1888
Beltrumsestraat 7
7141 AJ  GROENLO
Tel. 0544 – 842684

Het singlescafé start vanaf 20.30 uur en duurt tot ong. 00.30 uur
Entree 12,50 euro incl. 1 kop koffie en hapjes. Graag gepast betalen i.v.m. doorstroom bij de entree.