Home » Groenlo » Dames 2 HV Grol verliest nipt

GEESTEREN/GROENLO – Zaterdag 11 november, de wedstrijd tegen Stevo 3. Na een autorit van een uur kwamen de dames aan bij Sporthal de Ransuil in Geesteren (OV).

Opnieuw een onbekende tegenstander. Na een goeie warming up begonnen de dames van Grol fanatiek aan de wedstrijd. Al snel bleek dat beide teams goed aan elkaar gewaagd waren. Snelle aanvallen over en weer. Mooie en scherpe doelpunten aan beide kanten. Na 30 minuten spelen stond er een ruststand van 10-9 op het scorebord.

De tweede helft begon net zo fanatiek als de eerste. Met ups en downs en af en toe een dubieuze beslissing van de scheids bleef het gelijk op gaan.

Een sportieve, fanatieke en leuke wedstrijd om te zien voor het publiek.

Helaas voor Grol stond er na 60 minuten een eindstand van 19-18 op het scorebord. Maar gelukkig komen beide teams elkaar in de tweede helft van het seizoen nog eens tegen, dus wie weet kan Grol de punten dan wel pakken.