De Lichtenvoorde en de Rabobank samen onder één dak


GROENLO – Zorgorganisatie De Lichtenvoorde en de Rabobank in Groenlo trekken volgend jaar na de zomer bij elkaar in. De Lichtenvoorde koopt het pand van de Rabobank in Groenlo en de bank huurt een deel van de begane grond terug. De Lichtenvoorde, een zorgorganisatie voor mensen met een beperking, was al een tijd op zoek naar een nieuwe locatie om de medewerkers van de twee huidige kantoren in Lichtenvoorde samen te brengen.

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek zag door een verdere digitalisering en professionalisering de afgelopen jaren veel medewerkers vertrekken en zal volgens Van de Guchte ook de komende jaren verder krimpen.

De meerwaarde van de samenwerking zit onder andere in de mogelijkheid om cliënten van De Lichtenvoorde mee te laten doen op de werkvloer. Ook bij de Rabobank. “In het nieuwe pand zullen er volgend jaar cliënten van ons rondlopen die helpen met koffie rondbrengen, papier ophalen of misschien wel achter de receptie mensen ontvangen. Taken die onze cliënten vanuit hun hart en betrokkenheid fantastisch goed doen. Op een hele unieke, eigen wijze”, aldus Poortier.

De komende maanden verhuist de Rabobank alle activiteiten en medewerkers naar de benedenverdieping. Als dat klaar is kan worden gestart met de aanpassing van de bovenverdiepingen. Naar verwachting trekt De Lichtenvoorde na de zomer van 2020 in het nieuwe pand in Groenlo.


Bron: Streekgids.nl


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.