21 mei 2024
Home » Groenlo » Definitieve sluiting kruising N18/Vredenseweg

Definitieve sluiting kruising N18/Vredenseweg

300

GROENLO – De werkzaamheden aan de nieuwe N18 bij Groenlo gaan een volgende fase in. Vanaf maandag 5 februari is het niet meer mogelijk om vanaf de bestaande N18 af te slaan richting de Vredenseweg en vice versa. Verkeer tussen Groenlo en Vreden wordt tijdelijk omgeleid via de Winterswijkseweg. Vanaf vrijdagavond 9 februari 18.00 uur gaat het verkeer tussen Groenlo en Vreden/Vredenseweg gebruik maken van de definitieve situatie. Het verkeer rijdt dan via de nieuwe aansluiting De Laarberg.

Noaber18 sluit in opdracht van Rijkswaterstaat van maandag 5 februari tot en met vrijdag 9 februari 2018 18.00 uur de kruising Vredenseweg met de bestaande N18 én de parallelweg Approche tot aan de Ruiterweg voor alle verkeer. De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van de laatste werkzaamheden voorafgaand aan definitieve openstelling van de nieuwe weg over aansluiting De Laarberg. De aannemer brengt de definitieve asfaltlagen aan, maakt nog een extra duiker ter hoogte van de Veldweg en realiseert een drempel in de parallelweg Approche. Na de openstelling van de Laarberg op 9 februari vervalt de kruising Vredenseweg met de bestaande N18. Het verkeer van en naar Vreden en de bestaande N18 moet dan via de aansluiting Laarberg rijden.

Omleidingen
Het verkeer tussen Groenlo en Vreden wordt omgeleid via de Winterswijkseweg.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden blijven de parallelweg Maarsevonder én het tuincentrum GroenRijk bereikbaar via de Vredenseweg. Behalve op woensdag 7 februari tussen 21.00 en 24.00 uur. Dan wordt er asfalt aangebracht op de kruising Vredenseweg met de Maarsevonder. Bewoners aan de Ruiterweg en Schietbaan worden omgeleid via de Winterswijkseweg.


Heeft u een evenement dat u wilt delen met de Achterhoek?

Dien uw evenement in en zorg ervoor dat het een plek krijgt in onze agenda!