3 mei 2024
Home » Groenlo » DFS Arnhem E1 – HV Grol E1

GROENLO – Zondagochtend vertrokken de meiden van handbalvereniging Grol al vroeg richting Arnhem om daar een mooie pot te gaan spelen. Er gingen maar liefst 11 meiden met de E1 mee. Afgelopen weken heeft het team er een paar nieuwe toppers bij gekregen. In de auto werden de tactieken al besproken en waren de meiden ervan overtuigd te gaan winnen.

Vol goede moed begonnen de meiden aan de wedstrijd. Helaas viel al snel het eerste doelpunt voor DFS. De wedstrijd ging aardig gelijk op. De meiden van HV Grol stonden erg sterk in de verdediging en wisten met mooi samenspel de cirkel aan de andere kant te bereiken en te scoren. Na de eerste 10 minuten spelen kwam er een korte pauze en werden de verbeter- en sterke punten besproken. De aanvallen kwamen hierna nog beter uit de verf en dat zorgde ervoor dat de meiden een grotere voorsprong pakten. DFS liet de moed niet zakken en deed ook hun best om nog punten te scoren bij de keeper van HV Grol.

Na de eerste helft werd de keeper gewisseld en werden er nog meer tactieken besproken. In de tweede helft wist HV Grol nog meer samen te werken en daardoor kwamen ze nog verder voor te staan. Na 40 minuten ballen was het spel voorbij en won HV Grol met 10-15 van DFS.

De punten mochten mee naar huis en daarmee werd meteen vooruit gekeken naar de volgende wedstrijd. Volgende week zondag speelt de E1 een thuiswedstrijd om 09:30 uur tegen HV Pacelli E1 uit Zieuwent.