Home » Groenlo » Eerste lustrum voor Buitenspeeldag Groenlo

Eerste lustrum voor Buitenspeeldag Groenlo

317

GROENLO – Op woensdag 6 juni wordt van 14.30 tot 17.00 uur op de locatie Maliebaan en Ni’je Veste Wheme voor het vijfde jaar de Buitenspeeldag gehouden.

Speciaal voor dit jubileum jaar heeft de organisatie jubileumactiviteit bedacht. “Wij gaan dit vieren met een klimtoren die op het terrein wordt geplaatst”, vertelt organisator Arjan Paf. Samen met Kim Berentsen, Rianne Breitner, Marloes Dekkers en Renate Reijerink vormt hij de commissie Buitenspeeldag, een onderdeel van Prikkelz.

Op het terrein bij de muziekkoepel is veel te doen zoals voetballen met de SV Grol en de Grolse Boys, een tumblingbaan van Rap en Snel, dansen met Hit It, handballen met de HV Grol, volleyballen met de VV Grol, kanovaren, schilderen, karate met Mu-Chin, pony rijden op de pony van Roes Montage, tennissen met de GTC en het hilarische bubblebal.

Deze middag is er ook gratis fruit en ranja voor alle kinderen. “De Buitenspeeldag is tevens de afsluiting van het Prikkelzseizoen, in oktober starten we weer met onze activiteiten”, aldus Paf.

Alle kinderen tot en met groep acht van de basisscholen in Groenlo en omgeving, maar ook kinderen uit Lichtenvoorde zijn welkom.