Grol 1 uitgeschakeld in beker


GROENLO – In de 2e ronde van de beker moest Grol het op donderdag 30 november thuis opnemen tegen het 2e team van Quik ’20 uit Oldenzaal. Dit team, uitkomend in de reserve hoofdklasse, bestond uit zeer veel jonge talentvolle spelers van 19 en 20 jaar. Een aantal van hen doet af en toe mee bij hun hoofdmacht dat uitkomt in de derde divisie. Met name de aanvallers waren snel en handig.

Grol was in de eerste helft de ploeg die veel in balbezit was en het spel probeerde te maken, maar zonder eigenlijk echt gevaarlijk te worden. Quick ’20 nam af en toe over en creëerde dan met snelle combinaties wel de nodige kansen. Met name over de linkerkant van Grol. Zo keek Grol na een kwartier spelen tegen een 0 – 1 achterstand aan en kwam het goed weg toen iets later een schot van Quick tegen de lat spatte. Voor Grol waren er enkele kleine kansjes via Luc Berentsen en leek Jordy Oonk twee keer te scoren, maar tweemaal stond hij in buitenspelpositie.

In de tweede helft gaf Grol, door goed verdedigingswerk, minder kansen weg en wist men de druk iets op te voeren en dit leverde diverse mogelijkheden op. Jordy Oonk werd vrijgespeeld maar met links schoot hij naast het doel. De ingevallen Mart Zieverink had een goede kopkans en een schot van hem belandde slechts op de lat. Vlak voor tijd kreeg Grol dan toch loon naar werken. Een verre voorzet van Michel Kamphuis werd door Jordy Oonk bij de tweede paal teruggekopt, waarna Mart Zieverink de bal in het doel kon koppen: 1 – 1. Dit was tevens de eindstand en er waren penalties nodig om de winnaar te bepalen. Deze penaltyserie ging nipt met 7 – 8 verloren. Hierdoor is Grol 1 uitgeschakeld in de beker.

(Aanstaande zondag 3 December speelt Grol in de competitie uit tegen SC Rheden. Aanvang 14.00 uur.)

Wedstrijdinformatie

Grol 1 – Quick ’20 2

Ruststand: 0 – 1
Eindstand 1 – 1

Scoreverloop:
12e min: 0 – 1 Dennis Kemerink
88e min. 1 – 1 Mart Zieverink

Scheidsrechter: Dhr. W. van Schaik uit Goor

Gele kaarten: 1x Quick ’20
Rode kaarten: geen

Opstelling Grol:

Tim Penterman, Teun Pasman, Mart Willemsen, Luc Berentsen, Roel Bruins (46. Bjorn te Braake), Michel Kamphuis, Rick Arink (46. Wouter Rexwinkel), Jordy Oonk, Eduardo de Sousa Cavalcante, Tim Leusink (70. Mart Zieverink) en Quint Kristen.