5 mei 2024
Home » Groenlo » Grol 1 verliest van Sparta Enschede

ENSCHEDE – Zaterdagmiddag speelde Grol 1 om 14.45 uur een uitwedstrijd tegen Sparta Enschede. Het was een wedstrijd waarin beide teams meerdere kansen creëerden, maar in de eerste helft bleef het scorebord onveranderd met een 0 – 0 stand.

De wedstrijd nam een beslissende wending in de 50e minuut. Ondanks een buitenspelsignaal dat niet werd overgenomen door de scheidsrechter, wist Sparta de 1 – 0 te scoren. Negen minuten later wist Sparta de verdediging van Grol wederom te passeren, waardoor de score uitliep naar 2 – 0 in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut kreeg Grol de kans om terug te komen in de wedstrijd middels een penalty. Luc Berentsen benutte deze kans en bracht de score naar 2 – 1. Desondanks kon Grol de achterstand niet meer wegwerken.