25 april 2024
Home » Groenlo » Grol 1 wint thuiswedstrijd tegen OBW

Grol 1 wint thuiswedstrijd tegen OBW

1589

GROENLO – Op zondagmiddag 2 april speelde Grol 1 een thuiswedstrijd tegen OBW op Sportpark Den Elshof in Groenlo. In het begin van de wedstrijd kreeg Grol enkele kansjes maar wist niet te scoren. Maar in de 44e minuut wist Grol eindelijk het net te vinden. Uit een hoekschop was het Mark Hietland die de bal in het doel schoot, 1-0.

In de tweede helft kwam Luc Berentsen (die herstelt is van een blessure) in het veld voor Grol. In de 91e minuut scoorde hij de 2-0 en tevens de eindstand.