3 mei 2024
Home » Groenlo » Grol wint van Stevo na sterk optreden in tweede helft

Grol wint van Stevo na sterk optreden in tweede helft

1676

GEESTEREN/GROENLO – Op zondag 15 oktober speelde Grol uit in Geesteren tegen Stevo. Net als Grol is Stevo ook via een kampioenschap in de 2e klasse vorig seizoen in de 1e klasse gekomen.

De openingsfase van de wedstrijd was tumultueus. Een omstreden penalty beslissing zorgde ervoor dat Stevo de leiding nam, maar een late gelijkmaker van Mick Wissink stelde de zaken recht net voor de rust.

De tweede helft bracht Luc Berentsen, die nu vier doelpunten in vier wedstrijden op zijn naam heeft staan, de ploeg op voorsprong. Dit doelpunt bleek cruciaal voor Grol die de wedstrijd uiteindelijk met een score van 2-1 besliste

• SVZW – NEO 1-2
  • FC Winterswijk was vrij deze speelronde.

13. Dalfsen 4 – 1

Met nog een reeks spannende wedstrijden in het verschiet voor Grol, waaronder ontmoetingen met Unisson en Varsseveld, blijft de 1e klasse H een klassement om in de gaten te houden.