Grolse jeugd vangt maar liefst 946 vissen

GROENLO – Onder regenachtige omstandigheden is op woensdag 10 juli de jeugdwedstrijd gevist aan de vijver van de Hartreize. Helaas werd door het onweer de wedstrijd van 19 juni afgelast en is de wedstrijd van 10 juli feitelijk de eerste wedstrijd. Maar wat voor wedstrijd! Het werd een waar visfeest aan de vijver van de Hartreize waar ondanks de regen toch 24 jeugdige vissers aan deel namen. Dit bevestigd maar weer eens dat vissen onder de jeugd ontzettend populair is op dit moment. We merken dat ook aan de gratis jeugdvisactes die aangevraagd worden op www.visseningroenlo.nl. Met de zomervakantie voor de deur zal het aantal enorm stijgen aldus een zegsman van de Groenlose Hengelsport Vereniging.

Wedstrijd
De vijver van de Hartreize staat er om bekend dat er zeer veel vis wordt gevangen en dat bleek ook wel. Deze wedstrijd werden maar liefst 946 vissen gevangen, een enorm aantal. De GHV had gezorgd voor veel vrijwilligers die de kinderen met raad en daad terzijde stonden. Veel familie kwam ondanks de regen een kijkje nemen. Na afloop werd door Wesley Helmers de prijzen uitgereikt en voor iedereen was er een leuke prijs. Uiteindelijk was het Jesse Remmelink die met maar liefst 83 vissen met de eer ging strijken. Jesse proficiat.

Viskaravaan
De volgende wedstrijd wordt op donderdag 25 juli gevist. Deze donderdag strijkt van 10.00 uur t/m 16.00 uur ook het Nationale Visevent De Viskaravaan neer in Groenlo. Wederom aan de vijver van de Hartreize. De Viskaravaan is bedoeld voor kinderen tot 14 jaar en landelijk zeer bekende vissers komen naar Groenlo. Er is een heuse visdrilsimulator waar je op kunt oefenen. Samen leer je vislijntjes maken. Je mag natuurlijk vissen op de vijver en je leert je eigen vis herkennen. Door de beste vissers van Nederland krijg je uitgebreide uitleg over alles wat bij het vissen komt kijken. Voor hengels, aas en lokvoer wordt gezorgd. Dus dat hoef je niet zelf mee te nemen. Je moet je wel even aanmelden op www.stekkie.nl . Het is uniek dat de Viskaravaan Groenlo aan doet.

Viswedstrijd
Na de Viskaravaan wordt dus donderdag 25 juli ‘s avonds aan diezelfde vijver van de Hartreize weer een jeugdviswedstrijd gehouden. Verzamelen om 18.00 uur en er wordt gevist van 18.30 uur tot 20.00 uur. Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee. Ook als je geen hengel hebt, daar zorgt de GHV dan voor. Het wordt een mooie visdag donderdag 25 juli in Groenlo.

Uitslag Jeugd 10-7-2019
1. Jesse Remmelink 83 vissen
2. Jasmijn Schonewille 62 vissen
Stan Kl. Thuente 62 vissen
3. Daan Papen 61 vissen
4. Wiebe Theissen 58 vissen
5. Finn Eisenga 55 visse
6. Thijn Luttikholt 53 vissen
7. Job Wiegman 49 vissen
8. Taedia Branten 44 vissen
9. Tjarco Branten 42 vissen
10. Krijn te Veldhuis 38 vissen
11. Kees Harbers 36 vissen
Lars Kroekenstoel 36 vissen
12. Laurens Scholte van Mast 33 vissen
Pip Helmers 33 vissen
Stijn Kl. Zeggelink 33 vissen
13. Twan Remmelink 32 vissen
14. Seth Wissink 29 vissen
15. Jens Bijen 24 vissen
16. Finn Lebbink 21 vissen
17. Ivar Kroekenstoel 20 vissen
18. Storm Moltzer 18 vissen
19. Wander Maarse 12 vissen
Sien te Morsche 12 vissenBron: GHV
Foto: PR


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.