Home » Groenlo » Grolse Meisjes openen hun Pop Up Store

Grolse Meisjes openen hun Pop Up Store

259

GROENLO – Vrijdag 21 november openen Eline, Ellen, Leonie, Linda en Marjolijn hun eigen Pop Up Store ‘Grolse Meisjes’. Deze is gevestigd in hartje Groenlo aan de Beltrumsestraat 20. Een Pop Up Store is een tijdelijke winkel die in een leegstaand pand verschijnt. ‘Grolse Meisjes’ vestigt zich in het oude pand van Hans Textiel. Grolse Meisjes verkopen unieke producten. Het is verrassend, onderscheidend en veelal handgemaakt. Het kan variëren van design, kunst, lifestyle en fairtrade. Ook zal het pand gebruikt worden in de toekomst voor diverse workshops. Door samen een winkel te beginnen staan de dames sterk. Ze bundelen hun krachten, ideeën en energie. Deze verbinding versterkt elkaar enorm.

Wanneer je de Pop Up Store binnenloopt wordt je als klant verrast. De dames willen een frisse en inspirerende uitstraling aan de winkel geven. In de winkel wordt niet alleen verkocht, maar ook gewerkt; de een schildert, de ander fotografeert een ander is weer druk in de weer met stoffen of andere materialen.

Ook zo benieuwd wat de Grolse Meisjes verkopen en maken? Je bent van harte welkom om langs te komen en gezellig rond te snuffelen. De winkel is open 21 november, daarna elke vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.